Ansiktsbehandlingar

 

Ansiktsbehandlingar med Esse – ekologisk & probiotisk hudvård

Esse lanserar världens första levande probiotiska ansiktsbehandling. En ekologisk ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa åldersprocesser i huden och återskapar en fungerande hudbarriär. En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea och eksem.

 

Esse avkopplande ansiktsmassage, 30 min 350 kr – NYHET

I denna behandling börjar vi med rengöring och peeling. Sedan en härligt avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage. Vi avslutar med ögoncreme, serum och creme.

 

Esse prova-på-ansiktsbehandling, 30 min 350 kr

Vill du veta vad Esse probiotiska produkter kan göra för just din hud? Prova denna lilla Esse-behandling som innefattar rengöring, peeling, mask, serum och creme från Esse. Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse djuprengörande ansiktsbehandling för ung tonårshy, 40 min 450 kr – NYHET

I denna behandling har vi fokus på djuprengöring för den unga huden som börjar få pormaskar och finnar. I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, ansiktsmask och avslutande creme. Naturligtvis anpassas produkterna efter hudtyp. Du får en hudanalys, tips och råd om vilka produkter du bör använda för bästa resultat.

 

Esse klassisk ansiktsbehandling, 60 min 650 kr

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Men i behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse ansiktsbehandling för män, 60 min 650 kr – NYHET

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Vi tar hand om den känsliga huden som utsätts för rakning. I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, ansning av ögonbrynen, avkopplande ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse Sensitive ansiktsbehandling, 60 min 650 kr

Här använder vi produkter från Esse Sensitive serie. Men i behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse klassisk DeLuxe ansiktsbehandling, 75 min 795 kr

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Behandlingen börjar med en avslappnande ryggmassage i ca 10 minuter, sedan ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning,brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse Bright, kur mot ojämn pigmentering, behandling 1, 60 min  800 kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk.

4 behandlingar är att rekommendera, en gång i veckan, för optimalt resultat. Behandling 1 är 60 minuter och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright ampull, med extremt verksamma ämnen. Du som redan gjort behandling 1 i kuren bokar istället “Esse Bright, behandling 2-4”.

 

Esse Bright, kur mot ojämn pigmentering, behandling 2-4, 30 min  395 kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk.

4 behandlingar är att rekommendera, en gång i veckan, för optimalt resultat. Behandling 2-4 är ca 30 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Bright ampull, med extremt verksamma ämnen. Du som inte gjort behandling 1 ännu, bokar istället “Esse Bright behandling 1”.

 

Ryggbehandling, 40 min 450 kr

För rengöring av ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, klämning av pormaskar, mask och avslutande lotion.

 

Tillval till ansiktsbehandling:

 

Hyaluronic Ampull – fuktgivande & lugnande   150 kr

Lågmolekylär hyaluronsyra återfuktar på djupet och fyller ut fina linjer. Perfekt för torr, känslig, uttorkad och åldrande hy.

 

Bright Ampull – för ojämn hudton med pigmentfläckar   150 kr

Ojämn pigmentering orsakad av överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen. Perfekt att använda efter sommaren som behandling mot eventuella solskador.

 

Intensity Ampull – med intensiv Anti-ageing effekt   150 kr

Plantextrakt från en växt med “botoxliknande” egenskaper ger snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger synbart resultat redan efter en behandling samtidigt som den gör huden slätare och mjukare. Perfekt att använda inför en stor fest eller till exempel bröllop, när man vill se extra fin ut i huden.
Färgning fransar & bryn

 

Färgning av fransar & bryn DeLuxe, 45 min   450 kr – NYHET

I denna DeLuxe ögonbehandling färgar vi fransar och ögonbryn. Brynen plockas och formas. Detta följs av ögonmassage, ögonmask och avslutande ögoncreme. 

Färgning fransar & bryn, inkl brynplock   270 kr

Färgning fransar & bryn utan brynplock   250 kr

Färgning av fransar & bryn i kombination med bokad ansiktsbehandling   220 kr

Färgning av fransar   150 kr

Färgning av ögonbryn, inkl brynplock och formning   170 kr

Plockning / formning av ögonbryn   130 kr

Vaxning / formning av ögonbryn   130 kr

Vaxningar

 

Vaxning av hela ben, inkl bikinilinje   470 kr

Vaxning av hela ben   420 kr

Vaxning av halva ben   300 kr

Vaxning av rygg   300 kr

Vaxning av bikinilinje   160 kr

Vaxning av armhålor   130 kr

Vaxning av överläpp  100 kr   

Vaxning av haka   100 kr

Vaxning av ögonbryn   130 kr

Avslappnande kroppsmassage

 

Hotstone Massage DeLuxe, 50 min   550 kr – NYHET

Denna behandling börjar med en härlig peeling / scrub av hela ryggen. Jag använder en peeling från Esse. Därefter följer en avslappnande och värmande massage för rygg, nacka och axlar. Här masserar jag med varma och lena lavastenar. Härligt avkopplande med valfri olja. Vi avslutar med en lättare och väldigt avslappnande hårbottenmassage.

Hotstone Massage, 40 min   450 kr – NYHET

 Avslappnande och värmande massage för rygg, nacke och axlar. Här masserar jag med varma och lena lavastenar. Härligt avkopplande med valfri olja. Vi avslutar med en lättare hårbottenmassage. För dig som vill njuta lite extra.

Hotstone Massage, 30 min   350 kr

Avslappnande och värmande massage för rygg, nacke och axlar. Här masserar jag med varma och lena stenar. Härligt avkopplande med valfri olja. För dig som vill ha lite extra.

 

Avslappnande massage med eteriska oljor, 60 min    595 kr

Avslappnande helkroppsmassage med eteriska oljor. Här masserar jag rygg, nacke, ben, armar, händer, fötter, ansikte och dekolletage. Oparfymerad formula som innehåller rikligt med makadamiaolja och sötmandelolja. Idealisk för långvarig massage. Till denna tillsätter jag önskad effekt enligt punkterna nedan. Under ansiktsmassagen använder jag en speciell massagekräm anpassad för ansiktet.

Följande oljor finns att välja mellan;

  • Energigivande – Eterisk olja som är energigivande med citron, apelsin, grapefrukt. 
  • Slimmande – Eterisk olja som är uppstramande. Innehåller en blandning av geranium, mint, salvia och citron.
  • Uppstramande – Eterisk olja som är fastgörande med apelsin, grapefrukt, citron, sandelträ, eucalyptus och mint.
  • Lugnande – Eterisk olja  som är avslappnande med neroli, mejram, lavendel och citrus.

 

Avslappnande massage med eteriska oljor, 30 min    345 kr

Här använder jag samma produkter som ovan, men masserar endast rygg, nacke, ansikte och dekolletage.

 

Avslappnande massage Neutral, 60 min    595 kr

Avslappnande helkroppsmassage. Här masserar jag rygg, nacke, ben, armar, händer, fötter och ansikte. Oparfymerad formula som innehåller rikligt med makadamiaolja och sötmandelolja. Idealisk för långvarig massage. Under ansiktsmassagen använder jag en speciell massagekräm anpassad för ansiktet.

 

Avslappnande massage Neutral, 30 min    345 kr

Här använder jag samma produkter som ovan, men masserar endast rygg, nacke, ansikte och dekolletage.

 

Avslappnande massage Fleur d´orient, 60 min    595 kr 

Avslappnande massage för hela kroppen. Här masserar jag rygg, nacke, ben, armar, händer, fötter och ansikte med en massageolja innehållande apelsinblom och arganolja. Denna massageolja med underbar doft av apelsinblom, som har inspirerats av den orientaliska traditionen, garanterar dig en stund av absolut välbefinnande. Detta elixir, som berikats med argan-, aprikos-, solros- och svartkumminolja med fuktande och uppmjukande egenskaper, ger din hud sina skatter i form av skönhet och mjukhet. Under ansiktsmassagen använder jag en speciell massagekräm anpassad för ansiktet.

 

Avslappnande massage Fleur d ´orient, 30 min    345 kr

Här använder jag samma produkter som ovan, men masserar endast rygg, nacke, ansikte och dekolletage.

 

Avslappnande massage Lagoon Island, 60 min    595 kr

Avslappnande massage för hela kroppen. Här masserar jag rygg, nacke, ben, armar, händer, fötter och ansikte med en massageolja innehållande passionsblomma. Denna massageolja har parfymerats med tiareblomma och bjuder dig på en verkligt skön avkoppling. Under ansiktsmassagen använder jag en speciell massagekräm anpassad för ansiktet.

 

Avslappnande massage Lagoon Island, 30 min    345 kr

Här använder jag samma produkter som ovan, men masserar endast rygg, nacke, ansikte och dekolletage.

Cryolipolysis - fettreducering med kyla

För behandling av ett område     800 kr 

För behandling av två områden     1300 kr 

För behandling av tre områden     1800 kr 

För behandling av fyra områden     2200 kr 

Ett område räknas som det område där man kan sätta munstycket.

Lipocryolysis är en teknik som leder till lokal fettminskning inom ett utvalt område utan behov av nålar, knivar, kemikalier eller någon konvalescens efter behandlingen. LipoCryo® är speciellt lämpligt för lokala fettdepåer: de ideala kandidaterna är alltså inte personer med allmän fetma, utan den som vill minska lokala fettdepåer koncentrerat vid exempelvis buk, flanker, rygg, armar … alltså fettdepåer som är svåra att bli av med genom träning eller diet. Exempelvis ”gäddhäng”, ”kärlekshandtag”, ”ridbyxlår” och andra lokala fettdepåer som kommer genom genetiska anlag, efter graviditet eller tidigare allmän fetma.

Ett munstycke appliceras på det önskade området och det suger sig fast och skapar ett vakuum, ungefär som en dammsugare som fastnar mot huden. Det utvalda området kyls sedan ner för att komma åt den subkutana vävnaden, fettcellerna. Fettcellerna (adipocyter) i den subkutana vävnaden (underhud) är oftast mättade fettsyrarika celler, och som en konsekvens av detta är de särskilt känsliga för kyla, men å andra sidan, den angränsande vävnaden som blodkärl, perifera nerver, melanocyterna och fibroblasten är mycket mindre känsliga för exponering mot kyla. Denna egenskap resulterar i en eliminering av fettcellerna utan att skada omgivande vävnad.

Man behöver 1-3 behandlingar och behandlingarna görs med 5-6 veckors mellanrum. Priset för behandlingen beror på hur många gånger munstycket behöver appliceras.