top of page

CLINICCARE

Svenskt varumärke som utvecklas och produceras i Japan och Sydkorea

CLINICCARE hudvård

CLINICCARE

CLINICCARE är en avancerad och professionell hudvårdsserie med en liten, men effektiv serie produkter av högsta kvalitet och höga koncentrationer av aktiva ingredienser. Lågmolekylär hyaluronsyra spelar en viktig roll i alla produkter – för djup och långvarig återfuktande effekt. Tre serier med olika inriktningar erbjuder hudvård för alla behov och en enkel rutin med rengöring, toner, essence och fuktcreme vårdar huden på alla nivåer.

Refresh

Passar alla hudtyper och okomplicerade hudtillstånd. Fokus är att bromsa och backa tidiga tecken på åldrande och maximera nivåerna med fukt till din hud.

Glow

Produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, vilket ger en antioxidant. närande och lugnande effekt Det återställer trött och tråkig hud skadad av mycket sol och överdriven stress.

Pure

Lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och reglerar produktionen av talg. 

Djupt återfuktande utan injektioner, tack vare lågmolekylär hyaluronsyra

Hyaluronsyran med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i CLINICCARE hudvårdsprodukter och möjliggör för fukten att tränga ännu djupare in i huden.

Med åldern minskar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och cellernas återhämtningsprocess försämras. Då behöver man addera fukt utifrån, och vill man göra det utan injektioner är ClLINICCARE produkter det bästa valet. Fullproppade med lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar på djupet.

Den vanligaste artificiella hyaluronsyran har molekyler med en diameter på 3000 nm, medan hudens intercellulära utrymme bara har en diameter på 100 nm. Molekylerna är alltså för stora för att kunna tränga in i de djupa hudskikten utan att injiceras. CLINICCARE produkter använder dock den senaste forskningen vilken lyckats ta fram hyaluronsyra med så små molekyler som 5 nm, vilket innebär att fukten kan tränga igenom de djupaste hudlagren.

CLINICCARE – enbart för dipl. hudvårdsterapeuter, sjuksköterskor och läkare

CLINICCARE hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga på medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA:n.

CLINICCARE är ett mycket resultatinriktat behandlingsprogram för att ge bästa tänkbara vård för alla hudtyper och hudtillstånd.

På salongen finns också två olika avancerade hudvårdsapparaturer för att kunna erbjuda ytterligare förstärkta behandlingsresultat.

CLINICCARE – resultaten

  • Produkterna är tekniskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter. Tack vare den lågmolekylära hyaluronsyran kan fukten tränga ner i djupare hudskikt för att öka nivåerna av fukt i huden och föryngra från insidan.

  • Den speciella formeln garanterar anmärkningsvärda resultat tack vare den unika kombinationen av högeffektiva aktiva ingredienser.

  • CLINICCARE använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.

  • Alla hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera ett djupt och långvarigt återfuktande av huden.

Enkelt och målinriktat

Varumärket och filosofin bakom varumärket är svenskt, men produkterna utvecklas och produceras i samarbete med flera universitet, forskningslag och biotekniklaboratorier i bland annat Japan och Sydkorea. Varje produkt är omsorgsfullt sammansatt och beprövad och alla anspråk är baserade på publicerad vetenskaplig litteratur. Fokus ligger på enkelhet och effektivitet - genom att öka fukthalten (hyaluronsyra) och mängden protein (EGF) i huden så bromsas utvecklingen av ålderstecken. I kombination med ingredienser och formuleringar som adresserar inflammation och skadade hudceller kan huden hållas hälsosam och yngre längre.

Mesoduo Skinbooster

Mesoduo skinbooster. Injektion utan nålar. Smärtfri metod för att behandla slapp hud, rynkor, torr hud och rynkor på hals.

INJEKTIONER UTAN NÅLAR

MESODUO gör att du mekaniskt kan tränga ned näringsämnen djupare i huden med CLINICCARE specialprodukter för injektion.

Detta gör att näringsämnen effektivt tas upp i huden. Den här processen förstärker och vitaliserar  och återfuktar din hud effektivt.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Elektroporation är tekniken för inslussning införande av ämnen (som vitaminer) i kroppen.

MESODUO penetrerar näringsämnen djupt in i huden. Behandlingen är helt säker och passar alla hudtyper.

Dual Injector Pro

Tightning / lyft & inslussning i en och samma apparatur med Dual Injector Pro+ 

RF (radiofrekvens) + Röd LED och Electroporation + Blå LED


Dual Injector Pro erbjuder både professionella hudterapeuter och läkare, de mest avancerade icke-kirurgiska behandlingsalternativen som finns tillgängliga i estetisk terapi idag.

Förväntade resultat

- Hudföryngring

- Mer tight och elastisk hud

- Utjämnade rynkor och linjer 

- Minimerar utseendet på åldersfläckar och hyperpigmentering

Dual Injector Pro + med radiofrekvens och elektroporation. Anti-age

Bilder Före / Efter Mesoduo

bottom of page