top of page
Vaxning av ögonbrynen

Fransar & bryn

Lashlift & browlift, inklusive färgning och keratinbehandling , ca 75 min 995kr 

Lash Lift är en skonsam behandling där man böjer dina naturliga ögonfransar. 
Här ingår färgning & efterbehandling med vårdande keratin.
Jag använder högkvalitativa produkter från Combinal och en del av deras frans- och brynvårdande produkter finns även till försäljning i salongen. Detta för att få bästa möjliga kvalitet på dina fransar & bryn.
Håller ca 4-6 veckor.

Browlift är en brynbehandling där man med hjälp av lim och permanentvätskor omskapar brynhårets riktning, vilket ger ett mer fylligt och upplyftande utseende. Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade ögonbryn. Det kan vara att man till exempel har nedåtväxande, ostyriga eller tunna ögonbryn (det måste dock finnas strån). Eller för dig som helt enkelt vill ha perfekt stylade bryn varje dag, men inte vill göra en permanent förändring.
I denna Browlift behandling ingår alltid keratinbehandling som ger dina bryn fukt, näring och stärker även upp dina strån och gynnar tillväxt. Håller ca 4-6 veckor.

Viktigt att tänka på:
-Undvik vatten och värme på fransarna första dygnet efter behandling.
-Om du använder kontaktlinser, ta ur dessa innan behandlingen.
-Har du väldigt korta fransar, finns det fransserum till försäljning i salongen. Det kan vara bra att använda detta några veckor innan behandling för att få mer effekt, då fransarna blir längre.

Lashlift inkl färgning & keratinbehandling, ca 65 min 750 kr 

Lash Lift är en skonsam behandling där man böjer dina naturliga ögonfransar. Här ingår färgning & efterbehandling med vårdande keratin.Jag använder högkvalitativa produkter från Combinal och en del av deras frans- och brynvårdande produkter finns även till försäljning i salongen. Detta för att få bästa möjliga kvalitet på dina fransar & bryn.Håller ca 4-6 veckor.

Browlift inkl keratinbehandling & brynfärgning, ca 50 min 650 kr

Browlift är en brynbehandling där man med hjälp av lim och permanentvätskor omskapar brynhårets riktning, vilket ger ett mer fylligt och upplyftande utseende. Det är en perfekt behandling för dig som har svårstylade ögonbryn. Det kan vara att man till exempel har nedåtväxande, ostyriga eller tunna ögonbryn (det måste dock finnas strån). Eller för dig som helt enkelt vill ha perfekt stylade bryn varje dag, men inte vill göra en permanent förändring. I denna Browlift behandling ingår alltid keratinbehandling som ger dina bryn fukt, näring och stärker även upp dina strån och gynnar tillväxt. Håller ca 4-6 veckor.

Färgning fransar & bryn, inkl brynplock 350 kr

Färgning av fransar & bryn i kombination med bokad ansiktsbehandling 295 kr

Färgning av fransar 250 kr (200 kr i kombination med bokad ansiktsbehandling)

Färgning av ögonbryn, inkl brynplock & formning 275 kr (200 kr i kombination med bokad ansiktsbehandling)

Vaxning / formning av ögonbryn 225 kr

bottom of page