top of page
Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar

HUDTERAPEUTENS VAL, 60 min 1195 kr 

Har du svårt att veta vilken ansiktsbehandling du ska boka in? Då kan du boka in HUDTERAPEUTENS VAL. Vi gör en hudkonsultation på plats och så skräddarsyr vi behandlingen till just dig och din hud. Behandlingen kan tex innehålla skinbooster, biorepeel, kemisk peel, diamantslip eller Carboxy therapy. Men allt diskuteras och förklaras på plats.

 

Konsultation - Ansiktsbehandling, 30 min 495 kr

Fokus i denna behandling är just konsultation. Tar du med dig hela hemvården samma dag, som består av fyra produkter, så drar jag av kostnaden för behandlingen. Här tittar vi på vad din hud behöver och vilka förutsättningar den har. Sedan anpassar vi en hudvård som hjälper din hy att ge det synliga resultatet. I behandlingen ingår en grundlig konsultation, rengöring och peeling som ger din hy ett riktigt härligt Glow. Behandlingen avslutas med återfuktande produkter samt ögoncreme från CLINICCARE, som även rekommenderas till hemvården.

Lyxig ansiktsbehandling med skinbooster - 60min 1195 kr

En riktigt härlig och lyxig anti-age behandling med fokus på fukt. Vi gör en rengöring av huden, enzympeeling som ger fantastiskt glow, portömning med softpeel vid behov, vi applicerar och masserar in en AHA-EGF skinbooster som innehåller 5 stycken olika syror (Glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra, citronsyra och vinsyra). Efter dessa moment lägger vi på en härlig och djupt återfuktande sheetmask. Aktiva ingredienser i masken slussas ner med hjälp av elektroporation. Avslutar med lip & eye cream och passande serum och moisturiser. Masken som räcker till ytterligare två gånger får du med dig hem.

Klassisk ansiktsbehandling, 60 min 795 kr

Rengöring, peeling, ånga, massage och mask. Anpassas efter din huds behov. Avslutas med produkter avsedda för just din hudtyp. Du får även hudanalys och råd om vilka produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

Ansiktsbehandling, 40 min 595 kr

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Men i behandlingen ingår rengöring, ansiktsvatten, peeling, portömning ELLER avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage samt ansiktsmask, avslutande ögoncreme och creme. I denna behandling väljer du alltså om du vill ha klämning av pormaskar eller ansiktsmassage. Du får även hudanalys och råd om vilka produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

Djuprengörande behandling för ung tonårshy, 40 min 595 kr

I denna behandling har vi fokus på djuprengöring för den unga huden som börjar få pormaskar och finnar. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, portömning med softpeel och mask. Behandlingen avslutas med anpassade produkter. Denna behandling är för dig som är max 20 år gammal.

 

Ansiktsbehandling för män, 60 min 795 kr

 

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Vi tar hand om den känsliga huden som utsätts för rakning. I behandlingen ingår rengöring, ansiktsvatten, peeling, portömning, ansning av ögonbrynen, avkopplande ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande creme. Du får även hudanalys och råd om vilka produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

bottom of page