45A92726-72AB-432F-A213-12E8FF868372.JPG

Cryolipolysis

Fettreducering med kyla

För behandling av ett område 800 kr 

För behandling av två områden 1300 kr


För behandling av tre områden 1800 kr 

För behandling av fyra områden 2200 kr 


Ett område räknas som det område där man kan sätta munstycket.

Lipocryolysis är en teknik som leder till lokal fettminskning inom ett utvalt område utan behov av nålar, knivar, kemikalier eller någon konvalescens efter behandlingen. LipoCryo® är speciellt lämpligt för lokala fettdepåer: de ideala kandidaterna är alltså inte personer med allmän fetma, utan den som vill minska lokala fettdepåer koncentrerat vid exempelvis buk, flanker, rygg, armar … alltså fettdepåer som är svåra att bli av med genom träning eller diet. Exempelvis ”gäddhäng”, ”kärlekshandtag”, ”ridbyxlår” och andra lokala fettdepåer som kommer genom genetiska anlag, efter graviditet eller tidigare allmän fetma.

Ett munstycke appliceras på det önskade området och det suger sig fast och skapar ett vakuum, ungefär som en dammsugare som fastnar mot huden. Det utvalda området kyls sedan ner för att komma åt den subkutana vävnaden, fettcellerna. Fettcellerna (adipocyter) i den subkutana vävnaden (underhud) är oftast mättade fettsyrarika celler, och som en konsekvens av detta är de särskilt känsliga för kyla, men å andra sidan, den angränsande vävnaden som blodkärl, perifera nerver, melanocyterna och fibroblasten är mycket mindre känsliga för exponering mot kyla. Denna egenskap resulterar i en eliminering av fettcellerna utan att skada omgivande vävnad.

Man behöver 1-3 behandlingar och behandlingarna görs med 5-6 veckors mellanrum. Priset för behandlingen beror på hur många gånger munstycket behöver appliceras.

Candeo Beauty & Care - Sundsgatan 13 - 218 31 Bunkeflostrand - 0707-19 61 69 - info@candeobeauty.com - www.candeobeauty.se

©2021 av Candeo Beauty & Care.