top of page
clinicarepro.jpg

Avancerade Behandlingar med Clinicare

Djupt återfuktande utan injektioner, tack vare lågmolekylär hyaluronsyra

Hyaluronsyran med låg molekylvikt är en av huvudkomponenterna i Cliniccares hudvårdsprodukter och möjliggör för fukten att tränga ännu djupare in i huden.

Med åldern minskar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och cellernas återhämtningsprocess försämras. Då behöver man addera fukt utifrån, och vill man göra det utan injektioner är Cliniccares produkter det bästa valet. Fullproppade med lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar på djupet.

Den vanligaste artificiella hyaluronsyran har molekyler med en diameter på 3000 nm, medan hudens intercellulära utrymme bara har en diameter på 100 nm. Molekylerna är alltså för stora för att kunna tränga in i de djupa hudskikten utan att injiceras. Cliniccares produkter använder dock den senaste forskningen vilken lyckats ta fram hyaluronsyra med så små molekyler som 5 nm, vilket innebär att fukten kan tränga igenom de djupaste hudlagren.

Cliniccare – enbart för dipl. hudvårdsterapeuter, sjuksköterskor och läkare

Cliniccares hudvårdsprodukter är inriktade på professionell användning och är endast tillgängliga på medicinska kliniker, estetiska skönhetssalonger och SPA:n.

Clinicare är ett mycket resultatinriktat behandlingsprogram för att ge bästa tänkbara vård för alla hudtyper och hudtillstånd.

På salongen finns nu två olika avancerade hudvårdsapparaturer  för att kunna erbjuda ytterligare förstärkta behandlingsresultat.

Clinicare – resultaten

  • Produkterna är tekniskt avancerade kosmetiska produkter med omedelbara och synliga effekter. Tack vare den lågmolekylära hyaluronsyran kan fukten tränga ner i djupare hudskikt för att öka nivåerna av fukt i huden och föryngra från insidan.

  • Den speciella formeln garanterar anmärkningsvärda resultat tack vare den unika kombinationen av högeffektiva aktiva ingredienser.

  • Cliniccare använder den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå.

  • Alla hudvårdsprodukter är utvecklade för att garantera ett djupt och långvarigt återfuktande av huden.

Enkelt och målinriktat

Varumärket och filosofin bakom varumärket är svenskt, men produkterna utvecklas och produceras i samarbete med flera universitet, forskningslag och biotekniklaboratorier i bland annat Japan och Sydkorea. Varje produkt är omsorgsfullt sammansatt och beprövad och alla anspråk är baserade på publicerad vetenskaplig litteratur. Fokus ligger på enkelhet och effektivitet - genom att öka fukthalten (hyaluronsyra) och mängden protein (EGF) i huden så bromsas utvecklingen av ålderstecken. I kombination med ingredienser och formuleringar som adresserar inflammation och skadade hudceller kan huden hållas hälsosam och yngre längre.

Behandlingar med Clinicare

Ansiktsbehandling, 30 min - Konsultation med en långsiktig plan 495 kr

 

Basbehandling, 60 min - "Pick me up", 895 kr

 

"Go with the flow" ansiktsbehandling, 60 min - Lyxig anti-age 1195 kr

 

Diamond Microdermabrasion, 50 min 1150 kr

 

Djuprengörande ansiktsbehandling för ung tonårshy, 40 min 595 kr 

bottom of page