top of page

Friskvårdsbehandlingar
 

Unna dig en härligt avslappnande ansiktsmassage.

Genom att massera olika punkter i huvudet, pannan, öronen, ansiktet samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av. En härlig och effektiv metod för dig som vill varva ner och koppla av.
Massage och anti-stress är en avdragsgill friskvård och här kan du läsa om de härliga behandlingar som är godkända av skatteverket och som jag erbjuder. 

Jag erbjuder även klippkort för dessa behandlingar.
Antingen kommer ni till salongen så löser vi det på plats, eller så kan ni swisha och jag mailar kvitto och ett digitalt klippkort, som ni själva kan skriva ut.

 

Facial

Friskvårdsfavoriten Anti-Stress med

Gua Sha stenar, 60 min 1195kr

 

En mycket mjuk och behaglig behandling, där vi fokuserar på avslappning och välmående. Avslappnande och spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten. Du får även rengöring, peeling och en härligt svalkande ansiktsmask som balanserar huden och ger en frisk och fin lyster. I massagen använder jag även kalla Gua-Sha stenar att massera med som är djupt avslappnande. Behandlingen avslutas med creme som är anpassad för just din hudtyp. Behandlingen är till för alla som behöver gå ner i varv. Ca 60 min.

Facial

Ansiktsmassage Harmoni

med Gua-Sha stenar, 45 min 795 kr

Denna behandlingen passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner spänningar i huvud, nacke och axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med en rengöring och peeling av ansiktet och sedan går över i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar och hårbotten. Jag masserar i en härlig fuktighetsmask, för att ge huden så mycket fukt och lyster som möjligt under behandlingen. I massagen använder jag även kalla

Gua-Sha stenar att massera med som är djupt avslappnande.

Behandlingen avslutas med creme som är anpassad för just din hudtyp.

Relaxing Facial

Ansiktsmassage Harmoni,

30 min 595kr

 

Denna behandlingen passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner spänningar i huvud, nacke och axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med en rengöring av ansiktet, och sedan går över i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, axlar och nacke. Behandlingen avslutas med creme som är anpassad för just din hudtyp.

bottom of page