top of page
Ansikte_1.jpg

Ansiktsbehandlingar med Esse

Rewild your skin

Esse avkopplande ansiktsmassage, 30 min 395 kr 

I denna behandling börjar vi med rengöring och peeling. Sedan en härligt avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage. Vi avslutar med ögoncreme, serum och creme.

 

Esse prova-på-ansiktsbehandling, 30 min 395 kr

Vill du veta vad Esse probiotiska produkter kan göra för just din hud? Prova denna lilla Esse-behandling som innefattar rengöring, peeling, mask, serum och creme från Esse. Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin. 

 

Esse djuprengörande ansiktsbehandling för ung tonårshy, 40 min 495 kr 

I denna behandling har vi fokus på djuprengöring för den unga huden som börjar få pormaskar och finnar. I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, ansiktsmask och avslutande creme. Naturligtvis anpassas produkterna efter hudtyp. Du får en hudanalys, tips och råd om vilka produkter du bör använda för bästa resultat.

 

Esse klassisk ansiktsbehandling

60 min 695 kr

90 min 995 kr   

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Men i behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse Anti-age ansiktsbehandling 

60 min 795 kr (Ampull +150 kr) 

90 min 1095 kr (Ampull +150 kr) 

En underbart avslappnande och lyxig ansiktsbehandling för dig som vill åt det allra bästa. I behandlingen använder vi oss av Esse absolut bästa anti-age produkter, som ger din hud rikligt med fukt, omedelbar lyster och utslätande effekt. Rekommenderas till åldrad, torr och livlös hud.

I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och crème. 

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

Esse OMEGA Glow, 30 min 600 kr 

Passar alla hudtyper som behöver både fukt och fett, näring och lyster. Efter behandlingen får du med dig en burk Omega moisturiser, som en mini-kur att fortsätta med hemma.

Rengöring två gånger, hudanalys, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ögon - och ansiktsmask samt avslutande produkter ingår i denna behandling. Och sist men inte minst appliceras en passande Foundation.

Esse OMEGA Glow, 60 min 900 kr 

Passar alla hudtyper som behöver både fukt och fett, näring och lyster. Efter behandlingen får du med dig en burk Omega moisturiser, som en mini-kur att fortsätta med hemma.

Rengöring två gånger, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ögon - och ansiktsmask samt avslutande produkter ingår i denna behandling. Och sist men inte minst appliceras en passande Foundation.

 

Esse ansiktsbehandling för män, 60 min 695 kr 

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. Vi tar hand om den känsliga huden som utsätts för rakning. I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, ansning av ögonbrynen, avkopplande ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör använda i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse Sensitive ansiktsbehandling, 60 min 695 kr 

Här använder vi produkter från Esse Sensitive serie. Men i behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse klassisk DeLuxe ansiktsbehandling, 75 min 850 kr

I denna behandling tittar vi på vad just din hud behöver. Vi anpassar produkter efter hudtyp och behov. I behandlingen ingår rengöring två gånger, ansiktsvatten, peeling, portömning, brynplock, extra lång avkopplande massage av ansikte, hals och dekolletage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande ögoncreme, serum och creme.

Du får även hudanalys och råd om vilka Esse-produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Esse Bright, kur mot ojämn pigmentering, behandling 1, 60 min  895 kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk.

4 behandlingar är att rekommendera, en gång i veckan, för optimalt resultat. Behandling 1 är 60 minuter och innefattar rengöring, peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, mask och Bright ampull, med extremt verksamma ämnen. Du som redan gjort behandling 1 i kuren bokar istället “Esse Bright, behandling 2-4”.

 

Esse Bright, kur mot ojämn pigmentering, behandling 2-4, 30 min  595 kr

Ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen anpassade för salongsbruk.

4 behandlingar är att rekommendera, en gång i veckan, för optimalt resultat. Behandling 2-4 är ca 30 min/gång och innefattar rengöring, peeling, mask och Bright ampull, med extremt verksamma ämnen. Du som inte gjort behandling 1 ännu, bokar istället “Esse Bright behandling 1”.

 

Ryggbehandling, 40 min 550 kr

För rengöring av ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, klämning av pormaskar, mask och avslutande lotion.

 

Tillval till ansiktsbehandling:

 

Hyaluronic Ampull – fuktgivande & lugnande   150 kr

Lågmolekylär hyaluronsyra återfuktar på djupet och fyller ut fina linjer. Perfekt för torr, känslig, uttorkad och åldrande hy.

 

Bright Ampull – för ojämn hudton med pigmentfläckar   150 kr

Ojämn pigmentering orsakad av överskottsproduktion av melanin behandlas med aktiva ämnen. Perfekt att använda efter sommaren som behandling mot eventuella solskador.

 

Intensity Ampull – med intensiv Anti-ageing effekt   150 kr

Plantextrakt från en växt med “botoxliknande” egenskaper ger snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger synbart resultat redan efter en behandling samtidigt som den gör huden slätare och mjukare. Perfekt att använda inför en stor fest eller till exempel bröllop, när man vill se extra fin ut i huden.

Ansiktsbehandlingar med Esse: Tjänster
bottom of page